Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwadvies Zeeland

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Voor professioneel bouwadvies in de omgeving van Zeeland, Zuid-Holland (Rotterdam) en Noord-Brabant (Breda, Tilburg en Roosendaal) en in België, bent u bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau op de juiste plek. Wij zijn een professioneel bouwadvies- en calculatiebureau, gevestigd in Putte. We bieden een groot aantal verschillende diensten, die allen samenhangen met woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Als betrouwbare en betrokken partij ondersteunen wij u met goed advies op maat in alle fases van het bouwproject; van het bouwontwerp tot aan de oplevering van het bouwproject. Rueda bouwkosten- en adviesbureau helpt u dan ook ieder bouwproject succesvol af te ronden.

Bouwadvies in Zeeland en Zuid-Holland, zoals in Rotterdam, van een gespecialiseerd adviesbureau

Bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau beschikken wij over voldoende kennis omtrent het financiële deel van het bouwproces. Daarnaast beschikken wij ook over voldoende kennis omtrent het technische deel van het bouwproces. Dat maakt dat wij u bij kunnen staan met begeleiding tijdens het gehele bouwproces. Zo kunnen wij u helpen met het doen van:

  • Omdat wij beschikken over kennis omtrent bouwkosten (elementenraming), kunnen we samen met u een budget voor de bouwplannen vaststellen. Zo leggen we de uitgangspunten en aannames omtrent het bouwproject vast, en kunnen we van tevoren bepalen hoe haalbaar uw bouwplannen zijn.
  • Met behulp van het opstellen van een investeringsbegroting, directiebegroting en inschrijfbegroting krijgt u inzicht in de bouwkosten en kunt u doordacht aan de bouwplannen beginnen, zonder voor verrassingen te komen staan. De kansen en risico’s zijn nu duidelijk.

Voor bouwadvies in de omgeving van Zeeland en Zuid-Holland, zoals in Rotterdam, bent u bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau dus aan het juiste adres.

Ook deskundig bouwadvies in Noord-Brabant, zoals in Breda, Tilburg en Roosendaal

Voor professioneel bouwadvies van Rueda bouwkosten- en adviesbureau hoeft u niet per se een project in Zeeland of Zuid-Holland, zoals Rotterdam, te willen uitvoeren. Wij leveren onze diensten namelijk ook in Noord-Brabant, zoals in Breda, Tilburg en Roosendaal. Maar wij leveren niet alleen deskundig bouwadvies, ook voor bouwmanagement van bouwprojecten kunt u bij ons aankloppen. Wij helpen u dan bijvoorbeeld met het kiezen van de juiste architecten en we onderwerpen de technische en functionele eisen van het bouwplan aan een test. Daarnaast helpen wij u met het nemen van beslissingen omtrent aanbesteding of uitgifte van werk. En we zorgen dat we te allen tijde bouwtoezicht en directievoering houden. Wij staan dan ook garant voor een succesvol bouwproject.

Ondersteuning van de specialist

Bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau raden wij het u altijd aan een goed bouwadvies te laten opstellen voor al uw bouwprojecten in de omgeving van Zeeland, Zuid-Holland (zoals Rotterdam) en Noord-Brabant (zoals Breda, Tilburg en Roosendaal). Bij een specialist als Rueda bouwkosten- en adviesbureau weet u zeker dat u goed zit en professionele hulp ontvangt. Heeft u vragen aan Rueda bouwkosten- en adviesbureau? Wilt u ons inschakelen? Of wilt u meer informatie over ons? Neem