Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwmanagement Eindhoven

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Bent u op zoek naar een specialist die u kan bijstaan bij bouwmanagement in Eindhoven, Breda, Tilburg en Rotterdam? Rueda bouwkosten- en adviesbureau staat voor u klaar. Als bouwadvies- en calculatiebureau helpen wij u met diverse bouwprojecten. Wij richten ons op renovatie, utiliteitsbouw en woningbouw. Bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau helpen wij u gedurende het gehele bouwproject; van bouwontwerp tot en met de oplevering.

Bouwmanagement in Noord-Brabant, zoals Eindhoven, Breda en Tilburg, door de specialist

Natuurlijk wilt u dat uw bouwproject op de juiste manier verloopt. Daarom raden wij altijd aan een specialist in te schakelen die u daarbij kan helpen. Bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau kunnen wij uw bouwmanagement in de omgeving van Noord-Brabant, zoals Eindhoven, Breda en Tilburg, volledig voor u regelen. Zo helpen wij u bijvoorbeeld met:

  • Het maken van de architectenkeuze: wij maken een selectie van architecten die passen bij u en bij uw project. Daarbij letten wij op ervaring en prijs, maar ook op het gevoel dat u als opdrachtgever bij een bepaalde architect heeft.
  • Het uitvoeren van een plantoetsing: aan de hand van technische (materialen) en functionele eisen (wensen) bekijken we of het complete plan voldoet aan alle eisen. Zo komt u tijdens de bouw niet voor verrassingen te staan.
  • Het beslissen over aanbesteding of uitgifte van werk: samen met u bepalen we welke vorm van werk het meest gunstig en het meest haalbaar is voor uw bouwproject.
  • Het houden van bouwtoezicht en directievoering: onze ervaren projectmanagers beschikken over vakkundigheid en technische kennis om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor een succesvol bouwproject. Wij voorzien u dan ook van advies over geld, tijd en kwaliteit.

Bouwmanagement in Zuid-Holland: Rotterdam

Niet alleen werken wij in Noord-Brabant, zoals in Eindhoven, Breda en Tilburg, ook in de omgeving van Zuid-Holland, zoals in Rotterdam, en zelfs in België kunt u Rueda bouwkosten- en adviesbureau inschakelen voor professioneel bouwadvies, bouwbegeleiding en bouwmanagement. Omdat wij verstand hebben van zowel de financiële kant van het bouwproces als de bouwtechnische kant van het bouwproces, kunnen wij u op de juiste manier bijstaan met begeleiding van A tot Z.

 

Professioneel en deskundig advies

Bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau mag u rekenen op de service van een echte specialist. Heeft u vragen aan Rueda bouwkosten- en adviesbureau? Of wilt u ons inschakelen voor advies op het gebied van bouwbegeleiding, bouwmanagement en bouwkosten in de omgeving van Noord-Brabant (zoals Eindhoven, Breda en Tilburg), Zuid-Holland (zoals Rotterdam) of België? Neem dan contact met ons op! Bel naar 0164 – 60 66 41, onze medewerkers staan u graag te woord.