Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Staartkosten begroting bouw

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Wilt u een specialist inschakelen die voor u de staartkosten van uw bouwproject in een begroting voor de bouw kan uitrekenen en opnemen? Met de deskundige hulp van Rueda bouwkosten- en adviesbureau weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Rueda bouwkosten- en adviesbureau is gespecialiseerd in het geven van goed advies op maat omtrent diverse soorten bouwprojecten. Zo zijn wij bijvoorbeeld werkzaam in de renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw.

Staartkosten bouwproject uitrekenen en opnemen in begroting voor de bouw: de specialist helpt!

Wat houden de staartkosten precies in? Wanneer u een bouwproject start dan omvatten de staartkosten de algemene kosten van de aannemer of het bouwbedrijf. Die staartkosten bestaan dan ook uit diverse vaste kosten, bijvoorbeeld de kosten voor personeel. Wilt u de totale kosten van een bouwproject inschatten, dan is het dus ook belangrijk deze staartkosten mee te rekenen. Rueda bouwkosten- en adviesbureau helpt u met het inschatten van deze staartkosten en legt deze inschatting voor u vast in een begroting voor de bouw. U kunt ons dan ook inschakelen voor het maken van diverse begrotingen, waaronder:

  • Investeringsbegrotingen;
  • Directiebegrotingen;
  • Inschrijfbegrotingen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Voor begeleiding tijdens het gehele bouwproject, dus vanaf de bouwontwerp tot aan de oplevering, bent u bij Rueda bouwkosten- en adviesbureau aan het juiste adres. Wilt u een bouwkostenbegroting laten opstellen? En wilt u dat de staartkosten van de bouw in die begroting wordt opgenomen? Dan staat Rueda bouwkosten- en adviesbureau voor u klaar. Bel naar 0164 – 60 66 41 voor meer informatie en stel al uw vragen aan onze deskundige medewerkers.