Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwadvies laten opstellen

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Goed bouwadvies voor uw project in Amsterdam kan u helpen om op de lange termijn vervelende situaties te voorkomen, en geld te besparen. In een bouwadvies voor uw project in Amsterdam staat precies wat u qua kosten, bouwtijd en haalbaarheid kunt verwachten. Op basis daarvan kan er dan een plan van aanpak gemaakt worden dat vervolgens uitgevoerd wordt. Voor goed bouwadvies in Amsterdam heeft u een bureau nodig met ervaring en kennis van constructie én financiële planning. Een dergelijk bureau vindt u in Rueda bouwkosten- & adviesbureau. Wij ontfermen ons al jaren over de financiële planningen, begrotingen, haalbaarheidsstudies en bouwadvies in Amsterdam en Rotterdam, maar ook andere steden als Breda, Nijmegen en zelfs steden in België zijn ons niet vreemd.

Bouwadvies in Amsterdam begint bij een goede begroting

U moet immers wel weten hoeveel financiële middelen u nodig heeft voordat u aan de slag kunt. Laat Rueda bouwkosten- & adviesbureau nou net expert zijn op het gebied van het opstellen van begrotingen. Wanneer het op bouwadvies in onder andere Amsterdam aankomt zijn er drie soorten begrotingen die wij hanteren:

  • Investeringsbegroting, een begroting over de totale kosten van het bouwproject;
  • Directiebegroting, een begroting die is toegespitst op uren, materiaal, en onderaanneming;
  • Inschrijfbegroting, gericht op bouwbedrijven.

Wilt u meer weten over ons bouwadvies in de regio Amsterdam en wat wij voor u en uw bouwproject kunnen betekenen? Neem dan contact op met telefoonnummer 0164-60 66 41.