Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwadvies en calculatiebureau

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41

 

N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Rueda bouwkosten- & adviesbureau is een ervaren en professioneel bouwadvies- en calculatiebureau gevestigd in Putte. Ons werkveld strekt zich echter uit van Antwerpen en Brussel tot aan Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Breda en Nijmegen. We bieden een grote diversiteit aan diensten. Deze zetten wij regelmatig in, in de utiliteitsbouw, renovatie en woningbouw. Binnen deze branches kunnen wij u helpen met vrijwel elk bouwproject. Dit kan op het gebied van bouwkostenbegrotingen, maar ook diverse haalbaarheidsstudies. Vraag naar de mogelijkheden bij Rueda bouwkosten- & adviesbureau.

Bouwadvies- en calculatiebureau: advies en ondersteuning op maat

Als bouwadvies- en calculatiebureau bieden wij advies en ondersteuning op maat. Ook begeleiden we complete bouwprojecten indien gewenst. Wij maken budgetteringen, begrotingen en ramingen en dat alles doen we in goed overleg met de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat ons werk duidelijk onderbouwd en controleerbaar is. U weet met onze hulp precies waar u aan toe bent. Wij helpen diverse opdrachtgevers met betrekking tot de financiële en bouwtechnische kant van bouwprojecten.

Bekijk onze referenties

Wilt u meer weten over ons bouwadvies- en calculatiebureau? Bekijk dan onze referenties. Op deze manier kunt u enkele impressies van onze werkzaamheden opdoen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0164 – 60 66 41.