Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwkosten, bouwmanagement en bouwbegeleiding

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41

Uw financiële en bouwtechnische adviseur

Rueda bouwkosten- & adviesbureau is opgericht in maart 2003 in Putte. De activiteiten van Rueda bouwkosten- & adviesbureau bestaan uit het verzorgen van diverse soorten bouwkostenbegrotingen, het adviseren van diverse opdrachtgevers met betrekking tot zowel de financiële als de bouwtechnische kant van bouwprojecten en het begeleiden van diverse bouwtrajecten.

Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel op het gebied van de woning– en utiliteitsbouw als renovatie.

Op het gebied van financiële onderbouwing van uw bouwprojecten vindt u bij ons de expertise vanaf ontwerp tot en met aanbesteding en realisatie. De bijbehorende budgetteringen, ramingen en begrotingen maken wij graag voor u op, alles uiteraard in goed overleg met u als onze opdrachtgever. Onze begrotingen zijn altijd duidelijk onderbouwd en controleerbaar.

Ook voor de begeleiding van uw bouwprojecten kunnen wij u van dienst zijn. Een jarenlang dienstverband op het gebied van projectbegeleiding bij diverse aannemingsbedrijven en als onafhankelijke bouwbegeleiding staan hiervoor garant.

Voor u als opdrachtgever zal dan ook blijken dat wij een betrokken partner zijn die u bij verschillende fases vanaf de totstandkoming van een bouwproject kunt inschakelen. Voor zowel projecten in bouwteam, turn-key of aanbesteding staan wij graag tot uw beschikking.