Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwkostenadvies Rotterdam

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41

 

N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Rueda bouwkosten- & adviesbureau biedt bouwkostenadvies voor uw bouwproject in Rotterdam. Ons werkgebied strekt zich uit van Rotterdam tot aan Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Nijmegen, Breda en Tilburg. Wij bieden controleerbaar financieel advies voor zowel renovatieprojecten als de woning- en utiliteitsbouw. Dit advies is duidelijk uitgewerkt, realistisch, volledig en objectief. Ongeacht de grootte van het bouwproject bieden wij bouwkostenadvies op maat in Rotterdam en omgeving. Wij begeleiden u van begin tot eind, van ontwerp tot aan aanbesteding en realisatie. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Rueda bouwkosten- & adviesbureau.

Bouwkostenadvies Rotterdam: diverse begrotingen

Wanneer wij u bouwkostenadvies bieden over uw project in Rotterdam, dan kunnen wij ook diverse begrotingen maken. Onze dienstverlening is dan ook alomvattend op financieel en bouwtechnisch vlak. Wij maken bijvoorbeeld investeringsbegrotingen, elementenramingen, inschrijfbegrotingen en directiebegrotingen. Wij kunnen de begrotingen ook zelf controleren. Indien gewenst maken we zelfs een meerjaren onderhoudsbegroting. Wilt u weten of uw bouwproject haalbaar is? Dan voeren we een haalbaarheidsstudie uit.

Breed werkgebied van Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Rueda bouwkosten- & adviesbureau heeft een breed werkgebied. Dit strekt zich uit van Antwerpen en Brussel tot aan Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Breda en Tilburg. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om bouwkostenadvies te krijgen voor uw project in Rotterdam? Neem dan contact op door te bellen naar 0164 – 60 66 41.