Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwadvies laten opstellen

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Bouwbegeleiding in Nijmegen vindt u bij Rueda bouwkosten- & adviesbureau. Wij zijn een bureau dat u helpt met alle ondersteunende werkzaamheden die bij ieder bouwproject, groot of klein, komen kijken. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening waarmee wij u alles inzake begrotingen, financiële planningen en haalbaarheidsstudies uit handen kunnen nemen. Zo kunt u zich richten op het voltooien van uw bouwproject in de zekerheid dat de bouwbegeleiding van uw project in Nijmegen wordt geregeld door een zeer professioneel bedrijf.

Bouwbegeleiding van A tot Z in Nijmegen

Bij Rueda bouwkosten- & adviesbureau kunnen wij de bouwbegeleiding van uw project in Nijmegen van begin tot eind ondersteunen. De onderdelen van onze bouwbegeleiding in Nijmegen bestaan namelijk uit de volgende stappen:

  • Architectenkeuze, het kiezen van de architect op basis van kennis, ervaring, prijs en referenties;
  • Plantoetsing, beoordelen of het bouwplan voldoet aan de gestelde eisen op zowel technisch als functioneel gebied;
  • Aanbesteding, advies over de uitgifte van werk dat voor u voordelig kan uitpakken;
  • Directievoering en bouwtoezicht, gedegen begeleiding door ervaren projectmanagers.

Door deze manier van dienstverlening kunnen wij de bouwbegeleiding in Nijmegen op allerlei manieren insteken en kunt u met een gerust hart verder met uw bouwproject. Neem gerust contact op met Rueda bouwkosten- en adviesbureau voor een nadere kennismaking door te bellen met telefoonnummer 0164-60 66 41.