Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwbegeleiding Rotterdam

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41
N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

U wilt professionele bouwbegeleiding inschakelen voor een groot project dat u heeft lopen in Rotterdam. Of uw voorkeur uit gaat naar een bureau die voor u het bouwmanagement op zich neemt; van ontwerp tot en met oplevering. Hoe dan ook; wij bij Rueda bouwkosten- & adviesbureau zijn de juiste partij voor u. Wij bieden diverse diensten aan, toepasbaar binnen de renovatie, woningbouw en utiliteitsbouw. Door onze bouwbegeleiding in te schakelen voor uw project in Rotterdam kunt u een uitstekende service verwachten middels een intensieve samenwerking met elkaar.

Bouwbegeleiding in Rotterdam; kies voor zowel bouwkostenadvies als bouwmanagement

Door ons in te schakelen kiest uit diverse diensten aan op het gebied van bouwmanagement en bouwkosten advies. Onder bouwmanagement kunt u diensten verstaan zoals plantoetsing, aanbesteding, architectenkeuze en directievoering. Kiest u voor onze expertise binnen bouwmanagement? Dan kunt u een duurzaam management op basis van MVO verwachten. Daarnaast bieden wij diverse specialisaties op het gebied van bouwkostenadvies. U kunt kiezen uit:

  • Bouwkosten laten berekenen;
  • Bouwkostenbegroting opstellen;
  • Bouwkostenbegrotingen;
  • Haalbaarheidsstudies;

Schakelt u één van onze specialisaties in? Dan ontvangt u advies op maat. In overleg met u maken we onder andere budgetteringen, begrotingen en ramingen en zorgen ervoor dat ons werk onderbouwd en controleerbaar is. wilt u ons inschakelen voor de bouwbegeleiding voor uw project in Rotterdam? Neem contact met ons op door het invullen van het online contactformulier of door een mail te sturen. Telefonisch bereikt u ons op het nummer: 0164 – 60 66 41.