Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Bouwkundig calculatiebureau Dordrecht

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41

 

N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Rueda bouwkosten- & adviesbureau is een bouwkundig calculatiebureau dat ook regelmatig in Dordrecht werkzaam is. Wij hebben een veelzijdig dienstenaanbod gericht op woning- en utiliteitsbouw maar ook op renovaties. Wij zijn een betrokken partner die u bij diverse fases ondersteunt; vanaf de totstandkoming tot aan de oplevering van een project. Wij zijn u van dienst voor projecten in turn-key, bouwteam of aanbesteding. Met onze hulp als bouwkundig calculatiebureau actief in Dordrecht, dragen wij bij aan een succesvol project.

Bouwkundig calculatiebureau Dordrecht: onze uitgebreide diensten

Rueda bouwkosten- & adviesbureau biedt als bouwkundig calculatiebureau zijn uitgebreide diensten niet alleen in Dordrecht aan, maar ook in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Tilburg en Breda. Waar u ook gebruik wilt maken van onze expertise, wij zijn u graag van dienst. Wij maken bouwkostenbegrotingen, maar voeren ook haalbaarheidsstudies uit. Daarnaast begeleiden we u graag bij het opstellen van een duurzaam bouwkostenmanagement. Dit doen we op basis van MVO. Maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten en wij begeleiden u op persoonlijke wijze.

Breed werkgebied: Antwerpen en Brussel tot aan Rotterdam en Amsterdam

Als bouwkundig calculatiebureau hebben wij een breed werkveld; van Dordrecht tot aan Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Breda, Nijmegen, Tilburg en Rotterdam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via 0164 – 60 66 41.