Rueda bouwkosten- & adviesbureau

Elementenraming bouw

Bel direct voor meer informatie 0164 – 60 66 41

 

N

Betrokken en betrouwbare partij

N

Resultaatgericht en objectief

N

Controleerbaar financieel advies

Een elementenraming voor een project in de bouw laat u maken door de specialisten van Rueda bouwkosten- & adviesbureau. Een elementenraming maakt de directe kosten van de bouw voor u inzichtelijk. Dit wordt gedaan op basis van kengetallen. Dit kan op een globale of gedetailleerde wijze worden uitgevoerd. De keuze is afhankelijk van uw wensen. Deze brengen wij dan ook vooraf in kaart zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij maken een elementenraming met de hulp van schetsmatige tekeningen. Het kan ook gedaan worden op basis van een compleet uitgewerkt plan. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij zorgen ervoor dat de elementenraming wordt gemaakt.

Elementenraming bouw: duidelijke uitgangspunten voor het project

Met een elementenraming voor een project in de bouw creëert u duidelijkheid betreffende de uitgangspunten van het project. De omschrijving is helder weergegeven, zodat het begrijpelijk is voor de betrokkenen. U kunt dan ook eenvoudig de begroting van de uitvoerende partij vergelijken met de elementenraming. Rueda bouwkosten- & adviesbureau is gespecialiseerd in het verzorgen van bouwkostenbegrotingen en het adviseren van opdrachtgevers op bouwtechnisch en financieel gebied.

Professionele begeleiding door ervaren adviseurs

Als u de hulp inschakelt van Rueda bouwkosten- & adviesbureau dan verzekert u uzelf van een professionele begeleiding door ervaren adviseurs. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden betreffende de elementenraming voor uw project in de bouw? Neem dan contact op via 0164 – 60 66 41. Bekijk onze referenties voor impressies van onze werkzaamheden. U kunt gebruik maken van onze diensten in Antwerpen, Brussel, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, Breda en Rotterdam.